Сглобете вашата армия от герои и предизвикайте играчи на дуел в реално време! Станете Легенда в света наречен Терия!

Преплитайки стратегия в реално време, мениджмънт и дипломация, Ходът на историята Ви връща в Средновековна Европа където играете благородническа фамилия, решена на всичко за да запази името на рода си в продължение на епохи, започвайки от година 1000 сл.хр. до двадесети век.

Превърнете се в най-добрия Пси капитан! Състезавайте се срещу други играчи от цял свят и побеждавайте за да се изкачвате по стълбицата на успеха и да печелите великолепни награди. Обединете се със своите приятели в битката за да направите силна комбинация от съюзници, които да извикате на помощ във Вашия отбор.

Нов вид игра на скрити предмети във Фейсбук, за iPad или Android таблет. Приемете предизвикателството и се впуснете в Пътешествие към Фантазията, най-красивата и предизвикателна игра със скрити предмети!

Най-новото попълнение в колекцията на Celsius Online е тази мидкор игра, използваща загадъчна бойна игрова механика в едно наистина старомодно RPG със завладяваща история, диалози и герои. Ще можете ли да спасите света на Асилион?

457,209 РЕГИСТРИРАНИ ИГРАЧИ
20 играчи на линия
1-ва онлайн ролева игра в Европа
Влез
Влез
Забравена парола ?

Регистрация

Регистрацията е бърза и безплатна. Можете да се регистрирате с вашия акаунт във Facebook, или с вашата електронна поща.
или
Мъж Жена
aucun